Livet?

Det här med livet , vilken fråga.. Vad fasen händer i framtiden ? Den frågan är jävligt bra! Ska skaffa mig ett liv, vad nu menas med de.. Vilka vändor det kan ta, dags och skaffa jobb!

Take care!


somewhere low

tiden bara springer förbi. i helgen var vi i halmstad hos sister och sov över och drog en sväng till Ulllared och sedan till Varberg för att hälsa på hennes kille:) Mycket trevligt och komma iväg en sväng och tänka på annat.

Har även bestämt mig med sambon att vi ska ta och flytta, till ett radhus i Silverdalen. Så härligt! Han håller nog inte riktigt med om att det ska bli skönt och flytta till Silverdalen, men för mig att få flytta hemmåt efter 3 år på rymmen typ. Ska bli skönt och få ett normalt liv, och en trädgård med för den delen. Kunna sitta ute och bara ha de skönt, gött!
Inte pjåkigt med att ha sina bästa vänner nästan dörren bredvid, kommer bli mycket trevligt!

Nu återgå till skolan, som snart för den delen har gjort sitt. Vilken sommar det kommer bli alltså, balen, studenten, flytt och sen dra in lite pengar med. inte fel någonstans.

För den andra delen kan man ju påpeka att vid denna flytt gör jag min 4:e på 4:a år, alltså 1 gång varje år. Päronen börjar bli lite trötta på det, inte lätt när båda ens döttrar flyttar varje år typ. Men man hinner inte samla på sig så mycket skit iaf, en sak som är säker;)

TC!!


When i say dont leave, stay!

Nu är det äntligen helg!
Ikväll blir det middag hos mammsen och lite hårfärgning på det och också lite planerande av balklänning:) dags o börja fixa på den!!:)
Imorgon blir det kalas för mig men innan det blir det jobb!
Och på söndag blir det kyrkan, inte igår man var där.. Sorgliga orsaker man åker dit för men ska tända ett ljus för finaste änglen mormor, känns kämpigt och veta att nästa gång jag åker till kyrkan tar jag mitt sista farväl av henne, sen finns hon verkligen inte mer.. Vi ses i framtiden, men kan lova dig att vi kommer inte ses på många år, men någon gång, och då är du där! <3 2 hela veckor idag sedan du lämnade oss.. <3<3
Får tacka fina Linn som ställde upp igår, verkligen en vän i vått och torrt! Fina vänner finns det ont om! <3<3


RSS 2.0