16 september 2013

Måndag och 16 september, antar att det blir en dag att minnas! <3

Saturday Sweden Friday USA

Första dagen hemma och natten vilket innebar att jag somnade runt 6 igår och vaknade 05 idag på morgonen.. USA har satt sina spår genom eftersom man lever på andra sidan jordklotet där och dom lever 9 timmar efter oss i Sverige. Klockan är iaf straxt halv 8, jag har hunnit äta en god SVENSK frukost.. Grovt bröd med stekt ägg och andra med sallad ost och skinka.. Och en skål fil med blåbär och te! Har saknar svensk mat kan man ju säga.. Frukostarna i USA har bestått av ljust bröd och crème cheese.. Eftersom där är ost skivorna äckel toastost och 1cm tjocka.. Smöret smakar margarin och skinkan ser ut som medvurst..

Höst hemma iaf, ätit min mysfrukost med massa tända ljus här hemma. Känns skönt och vara hemma men samtidigt känns det inte hemma här.. Behöver nog piffa iordning mitt hem lite.. Åh vad jag längtar till man skaffar ett eget hus!


Sista dagen i USA

Åh denna USA semester har lidit mot sitt slut.. Vi har nu hunnit med en flygplanstur från L.A till San Fransisco, och nu är vi fast här till 2.. På en pytte flygplats att tillägga, jag som tänkt och shoppa lite till så finns det 2 affärer för tidningar typ. Tråkigt!

Längtan just nu är att bara ligga hemma i sin egen säng! Åh har inte sovit på 26 timmar och kommer inte få gå och lägga mig förens imorgon eftermiddag... Längtar till min säng, en dusch, borsta mina tänder, byta kläder, gosa med min bäbis och bara vara på hemmaplan just nu.. Eller tillbaka till hotellrummet och resan. Skulle lätt kunna stannat kvar!

Vi avslutade iaf denna resa med bio, 2 gånger! Eftersom vi inte hade någonstans och bo igår så ville vi varken bada eller nått och stekhett var det i 40 graders sol.. Så vi flydde värmen in på en biograf, mortal instruments! Så sjukt bra! Sedan skulle vi ta en nattbio"" en som gick vid 10 tiden och då lyckades det bli samma igen, eftersom hollywood inte bjöd på bra filmer och den var den bästa och längsta så fick det bli samma! 2,5 timme senare, halv 1 på natten knallade vi ut, sist på hela biografen och ut i ett hollywood nattliv trodde vi.. Fyfasen så dött! Inte en käft förutom vi och alla poliser som undrade vart vi var påväg.. Och så spelade dom in en snutt på en film med på gatan där vi gick, kan alltså bocka att jag sett 3 filminspelningar denna resa, men inte en enda kändis.. Men vi har väl säkert kört förbi 1000 stycken! Vi drog en sista repa mitt i natten bland lyxhusen i Beverly hus för och spana lite och vid 3 lämnade vi in bilen inatt.. Så sorgligt att resan är över.. Vi har liksom haft perfekt väder, 1 dag med regn utav 20.. Upplevt en helt ny värld.. Klarat oss helt själva och leva i ett annat land.. Tagit oss runt om i USA själva med bil.. Spenderat 30 tusen på 3 veckor! Men jag ångrar ingenting , så glad över att vi gjorde denna resa tillsammans. Om 2 dygn är det Svensson liv som gäller igen, bo på hotell är gött, men ingenting slår hemma..


RSS 2.0