Klassfotot.

Ja det är nog inte bara jag som märkt att höstlovet har gått jävligt fort iår, som allt annat nu förtiden typ. Men på måndag är jag back i skolan igen och på med bagarkläderna då för på tisdag är det första gången vi har öppet butiken LP09 , haha , ska bli spännande och se hur de går ;)

Kikade in på gull emmas blogg och hittade vårat klassfoto, snodde bilden oxå (A) flåt ems (A) hihi . Men men , man den kunde både vatt sämre och bättre , haha . Men nu är det ju bara 2 sådana jävla kort kvar , sen jävlar slipper man :D !


[skanna0001.jpg]

Merry X-mas too soon?

Gårdagen på Rookie var absolut ingen höjdare , det enda som var trevligt där var ju att träffa alla gamla klasskompisar och sånt , men annars kände jag mig faktiskt riktigt för gammal, mest fulla små fjortisar , och då äre verkligen inge roligt.
Men blev en sen natt iaf , så hela jag är ganska seg idag , skönt att det blir en lugn lördag med lite god mat och mormor och morfar på besök :) Mamma har lovat att vi ska shotta lite tequila med , hihi (A)
Hade ju egentligen lovat att dra på förfest ikväll bara med, men känner att i am tooooo tierd for that ! Så en nanna gång , förlåt Carro:/

Ska förresten berätta att jag gjorde nog världens mysigaste grej igår, lite väl tidigt kanske, men har alltid varit en sådan där som vill vara ute i god tid faktiskt, så den där mysiga grejen jag gör är alltså att slå in julklappar (A) . Aw, det är en sånn härlig känsla alltså, liksom skriva på dom där "god jul" ettiketerna ( ja hur de nu stavas, haha) och sen liksom lägga alla klappar i hög och sen veta att nu äre inte lång tid kvar , i och för sig är jag ju ganska tidigt ute nu , men ändå det är liksom inte ens 2 månader kvar , tiden går ju så jääävla fort med , så lika bra att börja i tid ju .

Nehe , dags att ta tag i att och gå loss med julklappspappret , nu jävlar ska det fixa och styras :D !

Take Care !

(Jaa inte riktigt så här fina och mysiga är mina kanske, men ganska nära inpå ;) hihi)


To the birthday girl :)

Jag försöker fortfarande njuta så gott det går av mina sista dagar på lovet . Väntar på att Tilla ska komma upp hit då vi sedan ska dra iväg till lille Pullan på födelsedagskalas , så det ska vi fira med paket och gott skratt ( mat med förhoppningsvis;) hihi (A).

Imorgon var det inplanerat med en helkväll på Rookie egentligen , men nu vet i fan om jag går , Ronja och Linn kommer ju inte då Linn har blivit sjuk , så det är ju synd , såg verkligen fram emot det :( Men får bli en annan gång ju brudar :)

Blev ett långt inlägg ju ;) not.. Men har inte så mycket att berätta faktiskt :) Skönt de med !

Nu ska jag lägga sista touchen innan jag drar iväg :)

Take Care !

KISS MY AS!

Intersport i Vimmerby är verkligen ingen favorit här i huset just nu . Jävla kärring .. Åhh är riktigt irriterad nu på de , höstlovet börjar verkligen inte bra nu ..

Köpte nämligen en jacka där förra veckan , och eftersom det finns intersport i Kalmar med så var jag och kikade där först, och då hittade jag en jacka som de var kampanj på för halva priset , men eftersom mamma hade pengar på intersport i vimmerby ville hon att vi skulle köpa den där , och där kostade jag ett par hundra mer , för precis samma jacka , och det tyckte vi båda var konstig , så hörde med en tjej som jobbade där varför det skiljde så mycket pengar ? Och då sa hon och förklarade att på endel kampanjer sätter dom sina egna priser , jaha tyckte vi , men vi köpte ju jacka i vimmerby iaf ..

OCH vad FAAAAAAAN tror ni inte kommer i reklam bladet nu , den där JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA jackan för halva priset , riktigt dålig stil av henne att inte säga som det var .. Nää, nu är jag riktigt förbannad . Så dom ska nog få ett fint litet samtal från mamma nästa vecka .. De kan dom ha !



Men för att försöka få det arga humöret på den bättre sidan så får jag se fram emot att träffa my darling ikväll , nästan en heel vecka sen vi sågs :O Sen så blire mordgåta i vimmerby på åbro , ska bli spännande ! :)


Om ett par timmar sitter jag äntligen hemma :)

Har svenska nu , eller vi har inte börjat riktigt än , men snart kommer vår lärare så :)

Sista skoldagen på länge nu , så ska mest ta det lugnt på lovet , umgås med alla hemma , för det var riktigt längesen jag gjorde de :/ Men nu ska jag ta tag i de :) Umgås med nära och kära med , extra viktigt att hälsa på dom ibland :)

Men som sagt , tar tåget hem idag , antingen 1 eller halv 3 , får se hur de blir.. Sen så kommer mormor och morfar till oss och käkar lite tårta ikväll :) Blir mumma ! Sen så ska jag ju även umgås med fröken Larsson som ska vara i dalen ikväll , så det ska bli mycket trevligt :) Får se vad vi kan hitta på ! :)

Nää, dags att hänga med i lektionen nu !
Take Care !


Slö torsdag .

Ganska seg idag , så kan tänka mig att detta blir dagens enda inlägg, då jag har lite att styra med ( eller egentligen inte ) men det är grejer som ska fixas här innan jag åker hem för att spendera hela mitt höstlov i lalla dalen :)

Blev en ganska lung dag i skolan idag , en halv engelska lektion och sen hade vi lmk prov med kicki, vilket inte var fullt så roligt , men det gick nog ganska bra skulle jag tro , lite surt att man måste vänta en hel vecka innan vi får reda på de , men så kan de va. Efter det så slutade vi egentligen, men eftersom jag skulle ha med mig en tårta hem imorgon till la familia , och tvårna inte hade tid att göra , så fick jag snällt dra med mig Angelica dit och hjälpa mig för att fixa den lilla passionfruktstårtan , smaskens ska den bli imorgon :D.. Vi pyntade den även med lite rosor och blad som vi fixade till , så det blev en och en halvtimme där till, så kom inte hem förens 3 typ , men eftersom jag inte har något mer att göra idag så gjorde de ju inget .

Nu ska jag strax ta och fixa dagens middag PANNKAKOR , jepp, det är vad jag ska leva på idag.. Tyvärr så orkade jag ju inte åka och handla och sen så ville jag ju även använda upp det jag hade så man slipper slänga massa, och då var allt jag hade kvar lite ägg och grejer , så det får helt enkelt bli så , kommer väl inte hålla mig mätt så länge , men får väl äta några smörgåsar ikväll, ja det blir nog bra de :)

Ska även pyssla om mig själv lite , måla naglarna och lite ansiktsmask kanske , skulle vara jävligt gutt .. Sen vill ju tydligen CH funka idag för mig , vi får väl se hur länge de håller i sig , såg att ett avsnitt av Vampire Diaries hade kommit upp , men tyvärr kommer det ju inte ut förens ikväll . Jaja , vi får väl hoppas på de bästa ! :)

Ha en trevlig torsdag nu !
Take Care
!

Jävla problem alltså !!!

Åh , jag försöker så gott det går att hålla mitt humör uppe nu när det bara är jag själv som får gå runt och dras med de , men inte ens de går ?!

Skoldagen idag har mest varit pest och pina , ett rent helvete .. Alla har varit på dåligt humör, tryckt ner den ena efter den andra och så har dagen fortsatt, inte nog med dom där jävla 100 minuters lektionerna vi har i matte med , dom ska ju också vara där och sänka ens humör ännu mer..

Men humöret blev ju lite bättre när vi fick reda på proven , var ju iaf godkänd i båda, lite mer i ena kanske ;) who knows:D Men men, nu krånglar internet helvetet med !....

Tänkte iaf plugga lite grannar och då inser jag att jag har missat en genomgång i något eller så har vi inte gått igenom skiten , så då börjar mitt humör redan då sakta men säkert gå mot botten , ja för sen tänkte jag ju se på lite Gossip Girl till maten då istället, men tänka sig , då vill inte CH funka igen, då tänkte jag istället att jag kunde kolla på Andra Avenyn som jag missade igår , men gissade vad , det ville inte heller funka ?! Och då tänkte jag ge mig på True Blood och ge det en chans , men i helvete heller !

Så nu ger jag upp !!!!!!!!

- Hygienprov , check!

Sitter i skolans datasal nu och så. Har precis haft hygienprov som faktiskt gick bättre än vad jag trodde , fast vi får väl se hur de blir när vi får tillbaka dom , bara jag är godkänd så är jag nöjd ( även om jag vill ha bättre betyg ;) hihi )

Smakade precis på Emmas smaskiga varma choklad som hon köpte för en stund sen , och jag vill verkligen lova att den var varm , för jag brända min överläpp :( Stackars mig ännu en gång , den här veckan har jag nästan som en lite tycka synd vecka om mig själv ^^ Men nästa vecka äre ju lov, så då ska jag vara på topp igen !:)

Ikvälll blire grey's/mys kväll hos mig med Malin och Karin ! :) SKa bli skojsans ! :)

Take Care !

of to bed ..

Nu är gaddarna borstade och sängen är bäddad med nya fräscha lakan som jag ser fram emot att lägga mig och nana i :)

Så med det säger jag nu natti natti för kvällen! Har en låång dag imorgon att klara av i skolan ^^ Men med flickorna rullar dagarna snabbt förbi :) ♥

sleep tight  ! ♥


IM SOOOO HAPPY , for the moment ..

Guess what !!
Mimmi slapp gympan ;) när de var dom sista fem minuterna kvar på svenska så kom våran gympa lärare in och berättade att han inte hade någon tid för vår gympa lektion idag , hell yeah vad gött tyckte vi ! haha :D  Nä men fy bubbaln vad skönt. Nu kan jag ta och slappna av lite mer, inte bara känna all stress. Imorgon var de prov med som malin så snällt påminnde mig om på msn ^^ haha . Ska väl plugga lite på de , och provet till torsdag oxå . Men först nu blir smörgåstårta och the vampire diaries och sen ska jag hoppa in i duschen och efter duschen ska jag slänga in en maskin tvätt ;) Men eeeefter dee , dååå ska jag plugga ;D (A)

( well, not everybody looks lika a fool ^^)


På svenska lektionen iaf .

Sitter i skolan nu och ugglar ganska mycket.. Har svenska lektion nu och vi ska hitta på ett musikcitat som vi ska skicka in till någon novelltävling där vi själva ska skriva en novell från citatet , ah lite knas, men vi får se hur de går .. SOm ni märker styr ju jag med annat än att funderar, men mitt huvud har mest gått i högvarv hela dagen så orkar liksom inte tänka.. Fotboll med på idrotten sen , som fortfarande är utomhus :O . Jaja, bäst att göra lite nytta kanske , eller mest glo runt på andra bloggar .. jo det får nog bli så . Sen ska jag ju tvätt a idag oxå ! ingen rolig dag att komma hem på , och plugg till tuuuuusen ! stackars mig .

Take Care!

Långtisdag .

Skolan börjar om cirkus en halvtimme , så jag sitter här redo och färdig för en hel dag, slutar nämligen inte tidigare än halv 5 (?!).. Fast i och för sig har vi gympa sista lektionen (UTOMHUS!!) så vår lärare sa att han kortade alltid ner dom lektionerna när de var lite kallt ute :O

Idag börjar vi med ett par timmar i kondis för att baka lite, tror det var negerbollar på temat, men vi får väl se hur de blir :)

Ch håller förresten på att bygga upp sig lite halvt som halvt nu , kan ju hoppas på att dom är redo för mig när jag kommer hem !

Mot Racern, dags att dra mig till skooolan :]

Take Care !


Artmissys söta armband och halsband , för en riktigt LP:are ju ;)

Åh , vi kan ju hoppas att min dålig dag kan vända till något bra . Så nu är mimmsan med och tävlar lite , mihihi ;) Man kan välja en valfri produkt från ArtMissy och då måste jag nog säga att min favorit bland sakerna där var ett halsband som hette strawberry cake, as sött :)  Tävlingen finns hos en tjej som heter Emelie! :)

Wish me luck ! ♥

Natti Natti sötnosar !


den irritationen som kommer tillbaka?

jag kan inte riktigt förklara den där känslan , ni vet som kommer ibland och sen stannar den riktigt länge . Jo den känslan har jag faktiskt nu , och den känslan kallas förbannat irriterad?!

På allt?! alla?! Shit pommes värre nu alltså.

Först så vill mitt internet ge upp på mig , CH vill inte funka ? vad fan ska jag se på ikväll? Pluggandet har inte heller gått något vidare ? Blir mest irriterad på att jag inte vet vad som finns på provet .. För att ödsla lite tid oxå skulle jag ge mig på en sånn där rosettfrisyr , ja det var nog inte det bästa påhittet på det här humöret, usch och fy ! trixade till min "nya " bilddagbok oxå , och varför ? jo det förklarade jag ju för fia så bra , för att hålla koll på folk som skiter i en ? Jo för det är så jag känner i mitt liv nu ? Berättade ju också för henne att man vet vems en rediga vänner är nu också , eller jaa, dom få som verkligen finns kvar .. Så nu vill jag bara hem , hem till mitt lilla Silverdalen , och bara krama om mammsen och önska att denna vecka är över .. Tyvärr har den ju precis börjat :/

Har jag berättat oxå att jag är en jävel på att trycka ner mig själv med massa lustiga idéer och att jag är sämst på att tänka innan jag pratar , ja ! För gud ja , vad grejer jag har klämt ut mig och lovat som jag vet inte kommer hållas, ja för den tönten är jag !

Nu ska jag krypa ner under en filt eller något , eller kanske inte .. Mitt huvud typ brinner inombords , så jag är jävligt varm .. Men härifrån ska jag iaf för en stund. Bara göra någonting annat .. Åh , vad jag önskar att CH funkade nu !


känslan att tiden inte ska räcka till, jo tack , den finns !

Åh , känner att jag har massor att berätta , eller berätta och berätta , bara få skriva av mig .. Men tyvärr finns det inte tid nog , så jag får gå och känna oron inom mig ett tag nu istället, för jag måste faktiskt fixa käk nu och sen plugga .. Baaah , det är vad hela min vecka kommer bestå av , plugg.. ända fram till torsdag klockan 20 i 2 , sen jävlar kan jag känna frihet !! haha ..

Nej , mot mina jävla sysslor ..

Man måste börja i tid , pepparkaksmuffins ! :)

Det har varit en riktigt slapp söndag idag , och det känns kanon , ibland behövs det lite sådana dagar faktiskt. Tänkte strax fika lite med mammsen , pepparkaksmuffins , yummi ! Där snackar vi liksom godsaker !♥

Tänkte kolla lite på The Vampire Diaries sen med , syster tippsade om den serien och ska faktiskt erkänna att den är riktigt bra , lite twilight akitg sådär, så får ni chans att se den , do it !:)

Näe, känner att det inte finns så mycket mer att berätta ^^ hihi . Så ha en fortsatt trevlig Söndag :)♥


Morning Morning !

Sitter framför mina små kompisar som har bott hos mig under en längre tid nu , tv:n och datan ^^ haha , vad skulle jag gjort utan er ? Näe , skämt åsido.

Försöker smälla i mig en liten frukost , orkade inte redigt att ta upp bröd så det fick helt enkelt bli en simpel risifrutti, mycket gott iaf . Sen går Gavin DeGraws gamla godingar hett här.

Ska ju inte till skolan förens typ om 1 timme , eller då ska jag nog börja bege mig iaf , börjar ju inte förens 11.40 , och då har vi bara matteprov , sen slutar vi , så då far jag ju hemmåt :)

dags och röra på påkarna tror jag , snygga till här lite och plugga lite grannar ..

Take Care & ha en trevlig fredag :) ! ♥

SHAKE IT !

wihoo, hemma äntligen !!

Regnet tyvärr bara öser ner här och det blåser fortfarande som f*n, det snöade lite idag med när vi var i skolan , men som tur är så har det lagt av iaf , jag menar , vi vill ju inte ha snö än ?

Blev iaf ännu ett afrodans pass , tyvärr det sista oxå¨eftersom ett pass skulle tydligen kosta 150/gång (vi har haft prova på vecka nu=GRATIS ;) haha ) och sen kostar liksom en hel månad gym och hela skiten 299 spänn , lite knas tycker jag , men så är det väl här i stan , dom vet hur dom ska ta betalt ....

Efter afrot iaf som var sjukt kul ^^ Malins första gång också , karin och jag hade ju redan vatt en gång innan denna vecka , så denna gång var faktiskt mycket roligare eftersom vi kunde lite mer nu , så nu kom lite mer svett och lite mer goare känsla , härligt faktiskt ! Efter det blev det iaf en tur ut i regnet och mot ICA där fröknarna dom själva skulle shoppa loss lite , men vi gick mest och jämförde priser , haha , men roligt vare . Sen satt det en trevlig gubbe i kassan också, very najs.

Nej, dags att bege mig mot duschen , sen ska jag rosta mackor oxå ! muhihi :) Så trevligt ska jag ha de ikväll alltså. Hade tydligen "sovmorgon" imorgon med, eller näe nu ljög ja , vi var orintering i skolan , vi får se hur det blir med den grejen sen har vi matte prov oxå , bara jag innte drömmer om den förbannaden matten hela natten lång .. usch . Sen äntligen HELG !

Take Care !♥


(Så skoj har jag de nu ! haha , och nej, den slickade frillan kommer inte från svettet, det har de jävla regnet orsakat !)


STORM OCH VINTER REDAN ?!

Kom nyss hem från skolan faktiskt och JÄVLAR vilken storm det är här ! Cyklen klarade knappt liksom att cykla åt rätt håll som jag ville, herregud säger jag bara . Och inte nog med storm så är det typ vinter oxå ? Hallå vi är liksom bara i oktober än ? Hur ska då december bli ...?

Strax matte..

Sitter i skolan och ugglar som vanligt nu , väntar på att våran 100 minuters mattelektion ska dra igång så jag snart får åka hem ^^

Idag har det varit lite tomt i skolan faktiskt, två av våra nötter är borta från skolan idag så idag har det bara varit jag och Ronja som har fått styra och ställa med allt, men dagen har vatt trevlig ändå och gått frammåt ju :) Linn tar ju förövrigt bort rälsen idag, vilken känsla det är liksom , ska bli kul och se henne i skolan imorgon faktiskt ;)

Ikväll kommer tilla ner till the big city , haha , näe men hon ska crasha hos mig och sen innan de ska ju jag, karin och malin smälla i oss kebab , i can't wait ! Mums vad gott alltså, vet inte hur länge sen det var jag käka de , så det kommer sitta riktigt fint ;)

Näe, bäst jag drar mot matten med ronja nu , haha;)

Take Care !

DH och smörgåstårta .. Muuums.

Tvätten är hängd och jag lyssnar nu för första gången på Robert Pattison som jag inte hade en aning om att han sjöng ^^ haha .. Men men , snart är det desperate och då ska jag smälla i mig den sista biten smörgåstårta som jag har i kylen , mumma :D !

Yoga and Afrodans ;D

Ja efter en stressad kall dag så har jag faktiskt typ nyss kommit hem , eller jag har ju faktiskt hunnit smälla i mig lite soppa och slängt på en tvättmaskin och tagit en dusch ^^ haha , men kom typ hem för en timme sen iaf ;)

Gårdagens kväll blev en "sista minuten" Yoga , vilket var ganska skoj , absolut lite annorlunda , men kanske inte min grej.

Emot denna dag så hade jag och Karin Afrodans på schemat , Malin bangade ju tyvärr för hon inte kände sig redigt kry , stackarn ^^ hon skulle vila upp sig snällt till KEBABEN imorgon , ska bli smaskens !!!
Afrodansen var iallafall sjukt kul , mycket lustiga och härliga rörelser , så det skulle jag ju absolut kunna tänka mig gå på igen , synd att det är så dyrt bara .

Nej , nu ska jag nog ta och diska lite tror jag och kolla till min tvätt, och hoppas på att allt inte är lila.. vore illa illa isånnafall.

Take Care !


Cleaning up.

ojojoj vad jag känner att jag har energi idag , och ändå lite kvar !

Har precis städat runt här lite och samlat ihop till världens största dammtuss tror jag , men nu ären väck ! Lyssnade på lite gamla godingar från rihanna under tiden , inte helt fel faktiskt , disken är oxå väck nu med! ÖJÖJÖJ .. Nu kanske jag ska ta tag i lite läxor , engelska och matte prov står på schemat för denna vecka .

Undrar om min energi kommer ifrån att jag var så elak mot mina flickor idag i skolan :o Ber lite om ursäkt för de, alla har inte goda dagar jämt , ni kommer snart underfund med mig ;) haha .

Nu , mot läxorna så jag hinner se på halv 8 hos mig sen , fortsätter nog med rihanna, en gammal goding tror jag , unfaithful. :)


Shoppade verkligen loss på Netto idag !

Kom precis nyss typ alldeles innanför dörren, hade faktiskt begett mig ut på en cykeltur mot Netto för att fylla på mitt extremt tomma kylskåp, ibland kan man liksom undra om någon verkligen bor här , och grejen är att jag typ har en grej på varje hylla men jag klarar mig , haha , weird ^^

Men men , svinkallt ute iallafall , för er som undrar , så om ni är i Kalmar idag stanna för fan inne ! Man fryser nästan liksom till is , cykla förbi en annan tjejja som cykla utan vantar , ack vad jag tyckte synd om henne , verkligen ! Men men , till saken så hade jag ju faktiskt tänkt handla loss på Netto och köpa en hel del( enligt planerna?) men allt jag handlade för var 14 kronor ???! haha .. Eller i och för sig pantade jag ju lite flaskor oxå som gav mig 12 kronor ;D men ändå , 14 kronor lär nog vara allt jag spenderar på mat denna vecka , haha, ja jag lever verkligen inte glamouröst iaf .. Men kan ju se fram emot den där smörgåstårt biten vi fick med oss hem från skolan idag ;) Den får det blir till en goare kvällsmat ^^

Nu, dags att slänga på Köttsoppan !

Take Care !

GOKART !

Härligt värre alltså, kom hem för en halvtimme sen ungefär från brusaholm där vi var med fotbollsgänget och körde gokart , as kul verkligen , fast har sjukt ont i armarna nu , haha ! Men som sagt , min "bil" ;) var ju lite seg sådär, så fick allt ta fram de arm muskler jag hade och gaasa som tusan ;) as skoj iaf !
Men innan vi väl kom dit hann vi ju stöta på lite problem, inte nog med att jag hade fått till en skit fin frilla som jag hade stått och lockat till i över en timme , men så fort jag kom ut så la sig skiten ner , och att ha hjälmen på sig gjorde ju inte saken bättre , så nu är håret platt igen ..
Väl efter det hakade jag på tilla bort för att möta fanny och hämta ut hebebussen ,haha , det var då alla problem började som mest tror jag , bussen vägra starta och sen var det någon jävla sladd som hängede lös som inte ens skulle sitta där ? Så tilla fick ringa till calle som berättade för oss att vi sen inte fick ha bussen och så , så då var vi tvungen att fixa en bil , jaao , ungefär 45 minuter försent så var vi iaf i Vena , så det var bara att käka och sen dra vidare för att köra den härliga gokarten ;)

Nää, om jag kanske ska gå och vara social mot lilla mammsen , pappsi drog nyss iväg och jobbade så , sen drog ju kim till Halmstad igår också , och snart är ju helgen slut , så då får man ju dra tillbaka till kalmar igen , inget jag ser fram emot redigt , men kan ju tänka att det blir en vecka närmare höstlovet sen när jag kommer hem igen , man får liksom sikta långt och ha låååånga framtidsplaner , men just nu jobbar jag mest på en ny lägenhet , finns dock ganska dåligt med dom , och oturen jag lyckats fått nu lär väl oxå komma fram när det gäller sånn här skit , men kan ju hoppas på det bästa och önska sig en lite tidig julklapp av tomten kanske ? att jag har ett nytt boende 2010-01-01.. ja det hoppas jag på !

Ja nu ska jag oxå sätta mig vid tv:n iaf , för det är där mamma hänger ;)

Take Care!


Shopping..

Just de ja , här är förra veckans kap jag gjorde på stan( ja man hinner ju med att gå där en hel del) ^^


(Tröja som jag vatt på span efter länge nu , och äntligen , på rean ;) runt 70 kronor ^^)


(Lila söt tröja från H&M , herr ;)


(Ännu en tröja från H&M , båda för 50 kronor)


(Ett par nya stövlar , från jkpg)

(Jag vet, dålig kvalité , men två små söta marmelader från Kahls, 10 kr st :)

Take Care !


Min slapp torsdag :)

Jahop, då sitter man här igen , efter ungefär en timmes lektion idag fick vi sluta, kändes ganska onödigt att gå till skolan , men lite fick man ju gjort iaf.

Tittar förövrigt på Sjunde Himlen nu , trodde inte jag skulle få se det på länge , men skyndade mig hem för att hinna med det ;) och så kommer nog hela resten av dagen se ut med , kolla tv och käka lite mat , sen är det väl läggdags igen , känns som man inte hinner med så mycket mer, fast ska hinna med lite läxor också känner jag , och läsa bok .. det med , så jag är nog inte bara en soffpotatis idag , bara lite grann ;D

Karin och Malin var här igår förresten , mycket trevligt , eller inte bara igår^^ haha , typ varje dag har dom titta förbi ett par trevliga timmar, men igår blev det stan en går med dem och sen så inhandlade vi lite mat som vi lagade tillsammans och åt och hade det trevligt :)


(Det blev tacos med lots of snacks och dom nya pepparkaks ballerina, inte det godaste jag ätit , men de andra två flickorna lyckades smälla i sig hela packetet ;D HAHA)


(haha , malin fick en utmaning, 40 armhävningar skulle de bli ;)


RSS 2.0