KISS MY AS!

Intersport i Vimmerby är verkligen ingen favorit här i huset just nu . Jävla kärring .. Åhh är riktigt irriterad nu på de , höstlovet börjar verkligen inte bra nu ..

Köpte nämligen en jacka där förra veckan , och eftersom det finns intersport i Kalmar med så var jag och kikade där först, och då hittade jag en jacka som de var kampanj på för halva priset , men eftersom mamma hade pengar på intersport i vimmerby ville hon att vi skulle köpa den där , och där kostade jag ett par hundra mer , för precis samma jacka , och det tyckte vi båda var konstig , så hörde med en tjej som jobbade där varför det skiljde så mycket pengar ? Och då sa hon och förklarade att på endel kampanjer sätter dom sina egna priser , jaha tyckte vi , men vi köpte ju jacka i vimmerby iaf ..

OCH vad FAAAAAAAN tror ni inte kommer i reklam bladet nu , den där JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA jackan för halva priset , riktigt dålig stil av henne att inte säga som det var .. Nää, nu är jag riktigt förbannad . Så dom ska nog få ett fint litet samtal från mamma nästa vecka .. De kan dom ha !



Men för att försöka få det arga humöret på den bättre sidan så får jag se fram emot att träffa my darling ikväll , nästan en heel vecka sen vi sågs :O Sen så blire mordgåta i vimmerby på åbro , ska bli spännande ! :)


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Retligt!

2009-10-24 @ 14:36:38
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: matilda

hejsan, vad tycker du om dagens outfit?

2009-10-24 @ 14:37:11
URL: http://dresslikeme.blogg.se/
Postat av: Natasha Roxy

usch, hemskt när folk gör så!

2009-10-24 @ 14:50:22
URL: http://crazydoll.blogg.se/
Postat av: M;arcus

Inte kul när det blir så..hmm

2009-10-24 @ 21:31:01
URL: http://mrmas.blogg.se/
Postat av: ireen

det är så jobbigt när det blir då

2009-10-25 @ 11:22:51
URL: http://sunshinegirlie.blogg.se/
Postat av: Malin

Hahahaha såg den i reklamen med och tänkte direkt på dig lille mousen..

Men lite dålig stil, sa ju hela tiden att du skulle ha köpt den här.. hate say I told you so ;) nej skämtar lite.. RIKTIGT dålig stil av vimmerby..



Njut av din lediga vecka för sen kommer karin och jag och tjatar med dig ;)

2009-10-26 @ 19:20:38
URL: http://pijetao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0