jag faller

förberedelser inför tårt tävlingen imorgon i skolan, smultron och vitchokladmousse med rosa macarones på sidorna, känns färsht ! hoppas den blir bra bara, återstår och ser imorgon då den ska "färdigställas".. första mvg:et på ett prov har jag lyckats dra till mig med i restaurang/konditorn, synd att jag inte skött mig på lektionerna bara ;)

dags och packa ihop halva lägenheten idag, för bra mycket saker ska hem på torsdag. tänka sig, att man ska bli hultsfredbo, känns knas. trodde nog jag skulle bo kvar i denna lägenheten resten av skolan.. skönt och slippa vinden bara, kanske kommer igång mer med plugget eftersom jag ska pendla 3 timmar varje dag, sjukt. vad gör man inte för kärleken?

mot packandet, halvt ryggskott med. mums!

Take Care!


(Klassen på Jenny challenge, rock var vårt tema!)


scrollar vidare för mer i livet

ojojoj, här var det verkligen dött. har inte haft annat för mig än praktik senaste tiden så har varit lika dött för mig också.. sove, äte och jobbat.. så är livet när man är konditor, sätta klockan på 02.30 känns hårt.. men nu är dom över!!:)

Skolan och första veckan efter praktiken är snart slut, har varit lite sådär med skola, lite halvt om halvt, kul o vara tillbaka fast ändå inte.. lektioner inställda och imorgon har vi en timmes lektion, känns gött..

Helgen ska bli goooos, inget jobb utan istället blire en helg i götet, lite liseberg och sedan en fotbollsmatch när ifk gbg möter.. elfsborg kanske ? jaa , åker ju inte för att se matchen utan mest för en pys helg med pojken min:)
första gången vi åker någonstans själva med, och för att inte nämna är det göteborgsvarvet på lördag då vi ska åka ner.. får bli spännande o se hur de går, men de ska nog lösa sig allt!:)

Nu får de nog bli en liten löparrunda för att göra något vettigt utav dagen.. imorgon är det även lägenhetsbesiktning, spännande ! Och för er som inte vet blir vi snart Hultsfredbor, såå byebye kalmaret !


Take Care


RSS 2.0