Finally weekend

Äntligen helg! Ni anar inte hur jag har längtat efter sovmorgon denna vecka och att vi ska komma närmare nästa vecka!

Maten i veckan har jag kämpat vidare med, blivit mycket vatten och ägg och sallad.. Har inte vågat trycka i mig varken gluten eller laktos. Ska bli skönt när domen kommer så man kan börja om på riktigt men samtidigt vill man ju inte ha någon av sjukdomarna. Vi får helt enkelt se vad det är som strular på måndag.

Tog mig till gymmet i veckan.. Vilket pass jag drog ! Åh känslan när svetten rann och jag hade mer energi att kämpa för och JB hjälpte mig på vägen., alla peppande låtar behövs ibland, och ha sett honom live gör att dom känns så jävla äkta! Körde ett hårt pass på löpbandet i en timma.. Längesen jag kunde stå så länge på ett löpband, brukar ta mig 15 löparminuter och sen har jag krampen från hell i foten.. Så det var ett gött pass, sånna gillar man!

Kan ju även berätta att mötet på banken gick bra!:) positiva besked iaf! Så nu väntas bara nästa veckas bravader med lite läkarbesök och huskik! Sen får vi se vart vi hamnar!

Långt inlägg idag, så kan de gå! Snart väntar prommis med grannen! Ska bli gött! Måste börja planera inför midsommar ju!
Trevlig helg på er!

1 år sedan jag tog studenten igår.. Vart i helsicke tog tiden vägen??


Sjukdomen from hell

För tillfället kämpar jag för kung och fosterland med maten här hemma.. Har gått och blivit sjuk eller vad man ska kalla det hela och tyvärr är det så illa att jag fått söka upp en läkare och ta 7 rör med blod som blivit ivägskickade för analysering på om jag är gluten, laktos, njurproblem osv.. Känns lagom hård din men efter alla magkramper och allt härj vill jag bara veta vad problemet är med min lilla mage så svullnade och allt kan gå ner. Känner mig som en ballong och är svullen dygnet runt, så för er som undrar, inga bäbisar på g här inte, bara problem med allt annat just nu! Fast hoppas verkligen inte att jag är gluten eller laktos, vore kämpigt! Men den som lever får se, domen kommer på måndag!

Schemat för nästa vecka är förövrigt fullbokat.. Mycket roligt och spännande som ska ske! Denna vecka är det bara ett möte med banken som gäller, får hoppas vi får låna pengar av dom, haha!

Trevligt tisdag på er!


Öland

I fredags efter jobbet satte vi oss i bilen mot Öland med Hanna och nutte, Henrik med givetvis .. Innan vi kom och överraskade Henriks mormor och morfar för ett besök så spenderade vi ett par tusenlappar i Kalmar! Överraskade blev dom iaf och vi pratade och fikade ända in i småtimmarna och denna lördag har det bjudits på grillat och ett besök vid havet. Vart dock bara lilla nutte som var i en snabbis eftersom vattnet var så kallt! Efter ett par sol och vilotimmar är vi nu påväg hem och denna Ölandsvistelse är gjord. Fler gånger blir det i sommar men finns ju så mycket att pyssla med i hemmet också så vi får se när vi hinner åka nästa gång! Trevlig helg på er!


Student och nationaldag

Igår efter 8 timmar på jobbet och 2 timmar hemma spenderades resten av dagen från 14.30 till 02.00 med mina bästa och underbara runt omkring mig! Vi var på bästis student i Hultsfred! Tänk den sista i gänget som tar studenten, usch vad tiden går fort! Men vilken underbar dag! Solen sken och allt var perfekt! Åh vad jag önskar jag fick ta studenten igen! Bara känslan och att roa sig och åka på flaket! Åh vilken dag! Hoppas Pullan hade den bästa dagen i sitt liv! Det är hon värd! Och att presenterna hon fick dög, haha, 1 bieberfilt.. Åh bieber är så oss och lycklig för stunden blev hon iaf , det syndes!

Idag var det 1 år sen jag och mitt hjärta gick på bal! Åh det var med en sån underbar dag! Kärlek och fina klänningar och så Kalmar slott ! Åh !

I år firade vi istället nationaldagen med sovmorgon efter gårdagens utgång och 3 rätters hos mamsen! Nu ska vi åka och kika på ett hus! Glad nationaldag på er!


Målillamarknad och nattchaffis

Gårdagen bjöd på lite Målillamarknad och grillad lax hos mamsen! Också lite uppiffning i lägenheten då jag bytte gardiner och smällde upp en tavla. Skönt att få ordning lite här hemma när man är ledig. Målilla marken var en blöt och trängselfri marknad iår. Var väl vi och 25 till som hittade dit i regnet! Lite fynd fick vi med oss hem och jag lyckade pruta ner en uberfin långklänning till 100 spänn, ibland går det bra!

Natten blev lång, lovade och vara chaufför åt kusinen som var på fest. Pensionär Mimmi som i vanliga fall går och lägger sig vid 8 senast 9 varje dag kom i säng vid kvart i 2 inatt. Och åskan som störde nutte i sömnen gjorde att vi nog somnade runt 4.. Inte bra. Lär kännas nu i veckan när man ska upp tidigt.. Gillar mina rutiner, av rutiner mår man bra!

Denna vecka som kommer ska bli händelserik! Bästis tar studenten vilket betyder fest för hela hiet och på onsdag har vi massor med studenttårtor på jobbet som ska göras! Kommer bli en lång men fartfylld dag denna onsdag! Lite ledigt också, kanske en sväng till Öland i helgen. Den som lever får se!:)

Alltså grillad banan med Marabou mjölkchoklad i.. Gårdagens efterrätt ! Så underskattad..


RSS 2.0