Målillamarknad och nattchaffis

Gårdagen bjöd på lite Målillamarknad och grillad lax hos mamsen! Också lite uppiffning i lägenheten då jag bytte gardiner och smällde upp en tavla. Skönt att få ordning lite här hemma när man är ledig. Målilla marken var en blöt och trängselfri marknad iår. Var väl vi och 25 till som hittade dit i regnet! Lite fynd fick vi med oss hem och jag lyckade pruta ner en uberfin långklänning till 100 spänn, ibland går det bra!

Natten blev lång, lovade och vara chaufför åt kusinen som var på fest. Pensionär Mimmi som i vanliga fall går och lägger sig vid 8 senast 9 varje dag kom i säng vid kvart i 2 inatt. Och åskan som störde nutte i sömnen gjorde att vi nog somnade runt 4.. Inte bra. Lär kännas nu i veckan när man ska upp tidigt.. Gillar mina rutiner, av rutiner mår man bra!

Denna vecka som kommer ska bli händelserik! Bästis tar studenten vilket betyder fest för hela hiet och på onsdag har vi massor med studenttårtor på jobbet som ska göras! Kommer bli en lång men fartfylld dag denna onsdag! Lite ledigt också, kanske en sväng till Öland i helgen. Den som lever får se!:)

Alltså grillad banan med Marabou mjölkchoklad i.. Gårdagens efterrätt ! Så underskattad..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0