Jävla problem alltså !!!

Åh , jag försöker så gott det går att hålla mitt humör uppe nu när det bara är jag själv som får gå runt och dras med de , men inte ens de går ?!

Skoldagen idag har mest varit pest och pina , ett rent helvete .. Alla har varit på dåligt humör, tryckt ner den ena efter den andra och så har dagen fortsatt, inte nog med dom där jävla 100 minuters lektionerna vi har i matte med , dom ska ju också vara där och sänka ens humör ännu mer..

Men humöret blev ju lite bättre när vi fick reda på proven , var ju iaf godkänd i båda, lite mer i ena kanske ;) who knows:D Men men, nu krånglar internet helvetet med !....

Tänkte iaf plugga lite grannar och då inser jag att jag har missat en genomgång i något eller så har vi inte gått igenom skiten , så då börjar mitt humör redan då sakta men säkert gå mot botten , ja för sen tänkte jag ju se på lite Gossip Girl till maten då istället, men tänka sig , då vill inte CH funka igen, då tänkte jag istället att jag kunde kolla på Andra Avenyn som jag missade igår , men gissade vad , det ville inte heller funka ?! Och då tänkte jag ge mig på True Blood och ge det en chans , men i helvete heller !

Så nu ger jag upp !!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Moa

Usch jag hatar såna dagar. Hoppas du får en bättre dag i morgon! :)<3

Kram

2009-10-21 @ 19:13:23
URL: http://moagoes.blogg.se/
Postat av: Helene

söt blogg :)

2009-10-21 @ 21:34:50
URL: http://hholmstedt.blogg.se/
Postat av: Helene

söt blogg :)

2009-10-21 @ 21:38:01
URL: http://hholmstedt.blogg.se/
Postat av: Helene

men eller hur! :o har typ letat efter dessa, och nu hittade jag dem, MUUUUMS så snygga, synd det inte fanns i fler färger dock :/

2009-10-21 @ 23:42:00
URL: http://hholmstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0