USA del 1, ÄNTLIGEN!!

Äntligen efter mycket om och men kommer första bilderna från USA. Vi har så sjukt mycket fina bilder och mindre fina bilder och mycket bilder på hus.. Jag vet ungefär 4 vilka alla hus är utav säkert miljoner kort på olika hus, galet vad vi knäppt och knäppt bild efter bild och filmat men är så¨sjukt glad att man har med sig så mycket hem. Önskar att vi hade mer och att vi hade hunnit med att göra mer, önskar även att jag hade stannat längre. Blir definitivt en resa tillbaka, utan tvekan! 
 
Första bilden vi börjar med är iaf Sunset Strip, knäppte en bild hann aldrig gå dit faktiskt.. Första dagen i Hollywood tog vi en kändistur i en liten cab/buss haha. Så vi startar allt med mest husbilder. Åh välkomna till våran semester 2013. efterlängtade usa<3
 
 
Vi åkte förbi ROXY vilket är ett vädligt kännt partyställe i usa.
 
I Detta "lilla" huset har stjärnornas stjärnor och min och julias IDOL en lägenhet som han bor i när han är hemma i hollywood, välkomna hem till Justin BIEBER!
 
 
Tänka sig så äkta. Beverly Hills Sign.
 
Marilyn Monroes hem. Rosa givetvis!
 
Vi hamnade nere på Rodeo Drive för en paus och mitt i allt på shoppinggatan så kör dom en filminspelning. Hur mäktigt? En film med Robert Pattinson och Julia Moore. Två filminspelningar hann vi med på resan och 1 ganska mäktigt avslut på natten innan vi begav oss hem.. När dom stängde av hela gatan i hollywood för att filma en åkande bil som var på släpkärra. galna hollywood.
 
Två turister! SÅÅÅ nöjda!
 
 
Utanför ett hotell innan Beverly Hills satt ett gäng ungdomar och väntade på inte vilken stjärna som helst, utan LADY GAGA herself. Det sägs att hon skulle komma ut varrannan timme för att signera autografer. Vem vet. Hade det varit bieber hade julia och jag suttit längst fram!
 
En balkong och en grind. Kan ni tänka er att det var här Michael Jackson tog bland sina sista andetag. Välkomna hem till Michael Jacksons sista boende.
 
Christina Aguileras hem!
 
THE VIPER ROOM!
 
 
Hollywood har bjudit på så sjukt mycket fint. Man kan inte tro att husen verkligen finns och dom är inte lite mäktiga heller, samtidigt som man blev paff över hur små och alldagliga endel var. Vi hann se allt från Bruno Mars hus på en topp, Tom Cruises skorsten och Madonna och Playboy Mansion häcken. Vissa har verkligen råd att gömma in sitt hus. Grymt iallafall. Vi får ta i en del omgångar, här var kändishus turen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0