Studentbalen 6 juni 2012!!

Vilken jäkla gårdag det var alltså! Studentbalen 2012 för Jenny Nyström på Kalmar slott! Så jäkla underbar alltså! Började dagen med ett frissa och make-up besök hos Sandra och åt och drack gott! Mycket trevligt besök som varade i hela 2,5 timme! Vi drog oss in mot Kalmar vid 13.00 eftersom restiden är på 1,5 timme så ville vi hinna och checka in och allt innan.
Klockan 15.00 checkade vi in på ett supermys hotell precis vid slottet så hade mycket nära hem på kvällen vilket var jädrans skönt! Bytte om och begav oss iväg för att möta upp stiliga klassen som allihopa klätt upp sig till tänderna! Tog en massaaaa foton med min personliga fotograf;) haha! Hade kusinen med som skulle agera fotograf och hon skötte sig mycket bra! Så tack Frida!:)
Vid 18.00 hugget serverade dem välkomstdrinken som var champagne och efter det gick vi in på slottet och åt och hade det gott!
Det bjöds på laxtoast , typ, till förrätt. Kycklingfilé med vinsky och potatisgratäng till varmrätt och chokladtriologi till efterrätt!
Bjöds på många trevliga tal och några dryga under kvällen. Mot kvällen begav vi oss till byttan och partajade innan kvällen hade gått till sitt slut och det var dags att gå hem..
Vissa var fullare än andra. Och vissa var mer roligare än vissa andra!
Helt sjukt att våran, min egen , Studentbal är över.. Gått och oroat sig i veckor , styrt och fixat med klänning och på en ynka dag är allt över. Hade lätt gjort om kvällen igen men får bli någon annan kväll framöver som får bli minst lika rolig!
Galet vad tiden går fort!
Som hela dagen idag har redan passerat? Vaknade upp i Kalmar, åt hotellfrukost innan vi checkade ut och drog mot hansa för att kika i affärer. Hem och packa om och hem till mor och far och äta lite och sitter redan på tåget mot blomstermåla för en natt hos Linnsan! Imorgon blir det Sthlm med tuppen, åker vid 06 så lite jobbigt. Känner att jag skulle behöva sova bara men får göra det i helgen.
Snart är liksom veckan över och vi går in på studentveckan? Sinnes!
Nähä nu vet ni lite om hur det gick på balen och grejer iaf! Fler bilder kommer så fort jag fått dom från Frida!:)
TC!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0