Klappat och klart !

Om bara någon timme så drar vi :) Håller typ just nu på att slänga i dom sista grejorna i resväskan , dubbelcheckar så allt är med och väntar på att mitt hjärtegull ska komma förbi , sen sticker vi ! :)
Känns lite extra skönt att veta att man ska till ett soligt land nu också då det har regnat här hela eftermiddagen , så nu är jag extrapepp !

Gullungens kalas var också trevligt , saknades lite( eller ganksa mycket) folk faktiskt, då vi alltid brukar vara runt 20- 30 pers på kalas men idag var det ju Sonisphere festivalen då Metallica spelar och halva släkten är ju insatt i det där , så tyvärr var allt folk där , men Nikki hade även åkt på feber så hon tyckte nog det var ganska lugnt och skönt idag , tur nog , för annars brukar det vara en massa liv , men det är väl så det ska va i stora tjocka släkten ! :)

Nä , nu är det dags och käka lite , då vi inte kommer käka på ungefär 12 timmar eller typ förens 1 imorgon på förmiddagen så är det nog bäst att man får i sig lite i magen så man har lite basmål och gå på iallafall !
Ta det lugnt allesammans här hemma , och njut av erat vackra väder jag beställt åt er ;) hihi ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0