att vara gravid i v.24

Bilder ifrån Matildas babyshower i Lördag:)
Det är mäktigt hur något som "egentligen" inte finns ute i ens liv kan påverka och älskas så mycket. Älskar att det börjat sparkas och man känner riktigt utanpå magen hur det lilla livet buffar och knölar.. Har blivit en riktigt kvällsrutin att bara ligga och känna efter sparkar, och hur mys är inte det! 
 
Vet inte om det finns så mycket "fördelar" att vara gravid innan bebis är här.. Man blir slöare, tjockare, tyngre, latare.. Trivs väl ganska bra i kroppen just nu även att jag ligger på ganska bra många pluskilon, men vet att det kommer bli jobbigt sen när vi växer ännu mer. Och det ska vi ju. Kläder börjar bli lite tajt och lite korta i rocken. Man lägger så sjukt mycket pengar på grejer du inte kan ha så länge, som tex BH, fyfan.. Fick köpa nya efter 2 veckor då jag ändå köpte stora då tyckte man. Men dom växer något enormt. Sen ska man ha kläder som passar, snart är det vinter och då behövs det ännu mer kläder. Barnkläder måste köpas och en dyr jäkla vagn. Springer iväg. Men klart den lille är värt varenda öre! Men svider för snåljåpen. haha. På torsdag är det ännu ett möte på Mvc, väga och prata om mat. Längtar inte.. Mer än att höra bebis hjärtljud. Mäktig känsla alltså <3 
 
Tänk endast 3 dagar kvar tills vi åker till Grekland. Tänker verkligen ta det mer än lugnt.. Bara ligga och läsa bok efter bok, och äta! Kommer väl väga flera pluskilon efter den resan, men värt! Åh så gött det ska bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0